Een gratis bodemsanering in Amsterdam aanvragen? Heeft u een Bodemverontreiniging met bijvoorbeeld lood in uw tuin? Of wilt u zeker weten dat er geen bodemverontreiniging in uw tuin aanwezig is?

Mateboer Milieutechniek kan u in dit geval helpen. Wij beschikken over een afdeling bodemonderzoek en bodemsanering. Ook voor andere bodemverontreiningingen kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen u van A tot Z bedienen in het saneren van verontreinigde bodem. Daarnaast ook voor alle werkzaamheden die plaatsvinden in de verontreinigde bodem zoals tijdelijk uitplaatsen van grond, waarbij de grond na afloop van de werkzaamheden teruggeplaatst wordt in de ontgraving zoals met name voorkomt in de kabelleiding-werkzaamheden.

Vraag offerte aan

Vul voor een passende offerte het offerteformulier in. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.

Bodemsanering Amsterdam

Gratis Bodemsanering in Amsterdam

Momenteel is er vanuit de gemeente Amsterdam een subsidieregeling voor particulieren waarbij tot 100% van de kosten van de sanering in Amsterdam gesubsidieerd worden!

Ook voor de subsidieaanvraag kunt u bij ons terecht, van de aanvraag tot de gereed melding en natuurlijk de sanering zelf. Dit geldt voor woningeigenaren met grondbezit of erfpacht en ook voor grondeigenaren zonder pand binnen de gemeente Amsterdam.

Bodemonderzoek in Amsterdam

Wat is Bodemsanering

Bodemsanering is een stuk grond vrij van bodemverontreiniging maken. Hiervoor bestaan verschillende technieken en methodes. De keuze en uitvoering hangen onder andere af van de plaats, de ernst en de aard van de vervuiling maar ook van de functie van de bodem. 

Welke methode gebruikt wordt is afhankelijk van de soort verontreiniging en het type bodem. Mateboer Milieutechniek kan u adviseren welke technieken u kunt toepassen of de volledige bodemsanering voor u verzorgen.

Bodemonderzoek in Amsterdam

Advies voor sanering nodig?

Een team van specialisten kan uw vragen beantwoorden en u vrijblijvend adviseren of u wel of geen onderzoek moet laten uitvoeren. Mocht uw tuin verontreinigd zijn, dan kunnen wij u ook helpen met een kostenefficiënte en doelmatige sanering van uw grond.

Bodemsanering tuinen

Mateboer Milieutechniek heeft veel ervaring met bodemonderzoek en bodemsaneringen van tuinen in binnenstedelijke gebieden. Door onze ervaring kunnen wij de werkzaamheden zodanig uitvoeren dat de overlast tot een minimum beperkt blijft zodat u snel weer kan genieten van uw schone tuin.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen als ik mijn bodem wil saneren?

Mateboer neemt al uw zorgen uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw bodem gesaneerd wordt maar zorgen ook dat u dit gratis krijgt door de nieuwe subsidie regeling in Amsterdam.

Wat is bodemsanering?

Bodemsanering is een stuk grond vrij maken van bodemverontreiniging. Hier zijn een aantal manieren voor en de uitvoer hangt onder andere af van de plek en bijvoorbeeld de ernst van de bodemvervuiling.

Wat kost een bodemsanering in Amsterdam?

Op dit moment is een bodemsanering helemaal gratis. Wij willen u graag vrijblijvend advies geven of dit nodig is en helpen u dan ook bij het aanvragen van de subsidie. Wij nemen alles uit handen zodat u geen zorgen heeft.

Bodemsaneringprojecten