Een heerlijk zonnetje, 14 graden en een gezellige omgeving vormen samen het toneel voor een feestje. Ondanks alle coronamaatregelen werd er voor de toekomstig bewoners van de 40 woningen van De Terpen in Kampen een feestelijk moment georganiseerd: de start van de bouw is immers officieel begonnen!

De Terpen is één van de woonbuurtjes in Het Onderdijks in Kampen. Een groene en duurzame woonwijk met verschillende woonbuurtjes. Afgelopen 19 maart werd gestart met het slaan van de eerste heipalen voor woonbuurt de Terpen. Dit werd 1 april gevierd met de toekomstige bewoners van de Terpen. Vanwege de coronamaatregelen werd voor een veilige en originele optie gekozen in de vorm van een drive through. Zo konden kopers dit feestelijke moment toch samen met ontwikkelaar BPD en aannemer Mateboer vieren.

Tijdens de drive through kwamen de kopers langs verschillende stops. Allereerst mochten zij op een heipaal met graffiti hun creatieve geest loslaten, waarna zij onder het genot van een petit four en een kopje koffie of thee naar hun eigen kavel reden. Op de plek van hun toekomstige woning konden zij op de foto. Tot slot kregen de kopers een biotuintje mee: een duurzaam cadeau, dat hopelijk in de tuinen van de Terpen tot bloei zal komen!