Projectontwikkeling

Sinds 1994 het motto van Mateboer Projectontwikkeling:

Een bijdrage leveren aan comfortabel en fijn wonen (en werken)

Als spin in het web ontwikkelen wij samen met opdrachtgevers, eindgebruikers en architecten woningen/gebieden voor diverse doelgroepen en proberen wij wensen en verwachtingen te overtreffen. Wat ons omschrijft: Een gezonde dosis eigenheid waarmee we met veel passie en plezier, samen bezig zijn tijdens elk project.

Belangen

Het kennen en respecteren van belangen van andere partijen is heel belangrijk voor een succesvolle – op resultaat gerichte – samenwerking. Een langdurige open relatie is daarvoor noodzakelijk, daar gaan wij dan ook voor. Dit zorgt ervoor dat Mateboer Projectontwikkeling de juiste ontwikkelaar is voor elk project.

De juiste kennis vroeg in het proces

Door in beginstadia van projecten een duidelijke route te hebben en de stip op de horizon te plaatsen, zijn wij in staat om op de juiste momenten in het project de juiste kennis in te zetten. Wij brengen onze eigen commerciële, bouwkundige en procesmatige kennis mee aan tafel. En met ons netwerk van vaste partners brengen we elk gevraagde specialisme mee.

Allround partnerbegeleiding van A tot Z

Voordat er een eerste schetsontwerp ligt benaderen wij de markt om te kijken wat de woonwensen zijn. Door deze marktfocus kunnen wij vanuit de partner denken en inspelen op de wensen van de partner. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de oplevering van projecten hebben onze partners te maken met één contactpersoon. Hierdoor is er duidelijkheid en wordt er een duurzame relatie opgebouwd.

“Een dynamisch bedrijf met ambitie en daadkracht”