Milieutechniek

Mateboer Milieutechniek is al sinds 1992 gespecialiseerd in zowel het verrichten van bodemonderzoek, bodemadvies als de uitvoering van bodemsaneringen. Deze unieke samenstelling zorgt voor garantie van korte doorlooptijden, kosteneffectieve werkwijze, strakke planning en dat er één duidelijk aanspreekpunt is.

Binnen de kaders van de wet- en regelgeving wordt door onze professionals gezocht naar de beste oplossingen om aan de gestelde eisen te voldoen en zo de kosten zo laag mogelijk te houden.

Archeologisch of explosievenonderzoek nodig? Ook dat regelen wij voor onze klanten met behulp van ons uitgebreide netwerk.

Vraag offerte aan

Vul voor een passende offerte het offerteformulier in. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.

In onze folder vindt u een overzicht van al onze werkzaamheden.

Samen is belangrijk

Wij streven naar duurzame samenwerkingen waarin we elkaar vertrouwen. Al jarenlang werken we samen met vaste partijen en zijn we goed op elkaar ingespeeld, waardoor we efficiënt kunnen werken en kwaliteit kunnen waarborgen.

Kwalitatief hoogwaardig

Mateboer Milieutechniek beschikt uiteraard over de benodigde certificeringen en erkenningen door de overheid. Dit gecombineerd met ervaren professionals zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Onze kwaliteit is daardoor al meer dan 25 jaar gegarandeerd!

Ontzorgen van A tot Z

Onze werkwijze zorgt voor de meest uitgebreide service:

  1. Wij maken een uitgebreide analyse van de situatie
  2. Vanuit de 3 verschillende disciplines krijgt u advies
  3. Uw wensen nemen we mee in het plan van aanpak
  4. Door goede communicatie blijft u nauw betrokken bij het proces
  5. Wij zorgen voor een nette oplevering van het project

“Een dynamisch bedrijf met ambitie en daadkracht”