Bouw

Mateboer Bouw voert met passie en inzet bouwprojecten uit voor lokale en provinciale overheden, woningcorporaties, bedrijven, instellingen en particulieren. Samen plannen tot uitvoer brengen, waarbij wij onze kennis en ervaring inbrengen. Met elkaar hebben we zo al heel wat moois gerealiseerd.

Nieuwbouw

Mateboer Bouw werkt met een proactieve houding en grote betrokkenheid om het project tot een succes te maken. Mateboer Bouw heeft alle kennis onder één dak en is daardoor in staat om de opdrachtgever bij alle aspecten van het proces te ontzorgen: van ontwerp tot en met de oplevering en vaak ook nog de nazorg.

Renovatie

Bij renovatie gaat het niet alleen om onderhoud en vervanging van bouwmaterialen, maar spelen verduurzaming en energiebesparing een belangrijke rol. Met kennis van de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen dragen we hiervoor slimme en innovatieve oplossingen aan. Bij het ontwerp is oog voor de bestaande omgeving.

Restauratie

Restauratieklussen vragen om ambachtelijk vakmanschap en gedegen kennis van materialen. Mateboer Bouw beschikt over de juiste mensen om deze verantwoordelijke projecten uit te voeren. Met gebruik van zoveel mogelijk originele materialen worden oude panden in hun oude glorie hersteld. Historisch erfgoed is bij ons in goede handen.

“Een dynamisch bedrijf met ambitie en daadkracht”