Al een aantal jaar kijken bewoners van de Berklaan in Kampen uit op onze bouwplaats. Hier zijn inmiddels bijna alle 4 de woontorens Yselmonde gebouwd. We begrijpen dat zo’n bouwproject nieuwsgierigheid opwekt! Daarom nodigden we afgelopen zaterdagochtend onze buren van de bouwplaats uit.

Op de bouwplaats werden omwonenden voorzien van koffie, thee, wat lekkers en uiteraard ook van informatie over de woontorens. Daarnaast gaven we onze buren een rondleiding door de vierde woontoren, waarbij we onder andere genoten van het prachtige uitzicht vanaf het dakterras van het penthouse! Met dit mooie uitzicht op de achtergrond werden mooie plaatjes geschoten met een polaroidtoestel, zodat iedereen hun polaroid direct als herinnering mee kon nemen.

Al met al een gezellige ochtend met een mooie opkomst en een heerlijk zonnetje, waarbij we trots konden laten zien wat er in al die jaren gebeurd is aan de oever van de IJssel. Voor ons als Mateboer extra mooi, omdat zowel Bouw, Projectontwikkeling als Milieutechniek hun bijdrage hebben geleverd in dit project!