Mateboer Milieutechniek B.V. staat al 30 jaar bekend als specialist in het verrichten van bodemonderzoek, bodemadvies en de uitvoering van bodemsaneringen. Sinds 2020 gaat er ook een zeer gepassioneerde ecologische afdeling schuil achter deze naam. Onze ecologie-afdeling houdt zich bezig met uiteenlopende ecologische vraagstukken: van natuurinclusief bouwen tot invasieve exoten, onze ecologen draaien hun hand er niet voor om.

Daarnaast beschikken wij over deskundigen die zijn gespecialiseerd op het gebied van boomtechnisch onderzoek en advies. Denk hierbij aan bomeninventarisatie, boomveiligheidscontroles en bomen effectanalyses.

Bij verbreding horen ook nieuwe ontwikkelingen. Zo zijn wij -naast het uitvoeren van diverse ecologische projecten- onder andere bezig met een update van onze website en het uitwerken van een nieuwe folder. Houd onze website goed in de gaten, hier zal later meer informatie op komen!

Het vleermuis-, gierzwaluw- en huismusseizoen gaat in april weer van start en onze ecologen hebben er al zin in! Gewapend met een verrekijker of batdetector staan zij te popelen om weer het veld in te kunnen gaan.

Nieuwsgierig geworden naar onze afdeling ecologie? Neem gerust contact op!