In samenwerking met Bemog Projektontwikkeling B.V. realiseert Mateboer de komende tijd 17 woningen ‘Voorstererf’ in het Zwolse Westenholte. De 17 woningen waaruit dit project bestaat, zijn verschillende type woningen met ieder hun eigen stijl en karakter. Half maart is officieel gestart met de bouw van Voorstererf: inmiddels zijn alle funderingspalen geboord en ook de laatste funderingsbalken zijn gelegd. Alle reden voor een feestje dus!

Afgelopen donderdag werd dit feestje -samen met alle kopers en geheel coronaproof- gevierd. Door middel van een drive-through hebben alle kopers hun eigen kavel weer even gezien. In een heerlijk zonnetje konden zij onder andere op de foto, genieten van een versnapering en drankje en hun creativiteit kwijt bij hun eigen kavel: met spuitbussen werden de funderingsbalken versierd met graffiti.

Tot slot verlieten alle kopers de drive-trough met een cadeautje op zak. Dit cadeautje in de vorm van een biotuintje komt hopelijk over een tijdje tot bloei in de tuinen van de nieuwe woningen!