Binnenkort starten we in samenwerking met woonbedrijf ieder1 met de werkzaamheden aan 96 appartementen in Deventer. Aan de Graaf Florisstraat en Meiboomstraat zullen wij hier binnen- en buitenwerkzaamheden uitvoeren.

Zo worden aan de buitenzijde van de complexen de spouwmuren na-geïsoleerd, de gevels gereinigd, de balkons geschilderd en wordt er metsel- en voegwerk uitgevoerd. In de woningen zelf voeren we onderhoud- en verduurzamingsmaatregelen uit. We vervangen onder andere de keukens, badkamers en toiletten. Daarnaast verwijderen we asbest en plaatsen we HR++-glas en een mechanisch ventilatiesysteem.

Om bewoners de gelegenheid te geven om het project met een opgeruimde woning en berging te beginnen én om gezamenlijk de start van het project te vieren, organiseerden we een opruimdag. Bewoners, het wijkteam van woonbedrijf ieder1 en collega’s van Mateboer staken de handen uit de mouwen en hielpen elkaar bij het gratis weggooien van het afval.

Een geslaagde dag met drie volle containers, een lekker patatje om de start te vieren én als kers op de taart een heerlijk zonnetje!

We kijken uit naar de start van de werkzaamheden!