Geweldig nieuws: het hoogte punt van woontoren 2 Yselmonde is bereikt! Helaas kunnen we dit heugelijke feit op dit moment niet vieren zoals we gewend zijn. Zodra de coronamaatregelen dit toelaten zullen we dit moment dan ook samen met de toekomstig bewoners en alle betrokken partijen gaan vieren.

Maar, ondanks de coronamaatregelen konden we dit moment natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan! En hoe mooi is het dan om ons succesmoment te delen met de ondernemers die juist nu een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Vandaag ontmoeten vastgoed en de evenementenbranche elkaar en op een wel heel bijzondere manier!

Samen met artiesten Propulsive, bekend van zijn shows op Slam! Radio, Robin Embrace en Maximilian, werd de achtste verdiepingsvloer van woontoren 2 omgetoverd tot een levendige, spectaculaire en sfeervolle plek, waar het bouwproject op artistieke wijze online werd uitgelicht voor alle belangstellenden. Niet alleen voor ons bouwproject staat hiermee in de spotlight, met name de getroffen DJ’s en betrokken ondernemers hebben weer een moment to shine. Naast de fantastische show die zij hebben neergezet, doen ze ook nog een boekje voor ons open over hoe zij de afgelopen periode hebben ervaren.

Bekijk hier de complete live sets en lees hoe de DJ’s afgelopen periode hebben ervaren:

Maximilian

Maandag 20 december hebben wij voor Mateboer een fantastisch project mogen doen. Deze tijden vragen nog steeds om ‘out off the box’ te denken en nieuwe samenwerkingen op te zoeken. Lastige tijden vragen altijd tot nieuwe ontwikkelingen, en ook hier hebben wij dit kunnen laten zien. Het is ook fantastisch om te zien dat grote organisaties zoals Mateboer ook blijven innoveren op deze manier. 

Samen vieren wij op donderdag 27 januari het bereiken van de hoogste etage van het Yselmonde bouwproject. Het project omvat 3 woontorens, waarbij wij op een unieke manier het project promoten. Geniet van de fantastische beelden, geschoten door Jurgen Slootman en krijg zelf het idee hoe het is om in deze torens te wonen. Ik heb in ieder geval ontzettend genoten van het project zelf en het fantastische uitzicht over Kampen.

Robin Embrace

Allereerst wil ik mijn dank uitspreken naar Mateboer Groep B.V. en het geweldige, maar vooral unieke project waar ik onderdeel van mocht zijn. Tijdens de pandemie wordt met dit project wederom benadrukt hoe creatief de mens is in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de doelgroep te bereiken. Dat geeft energie!

Voor mij als artiest is het een lastige, maar vooral leerzame periode sinds het dagelijkse leven niet meer zo vanzelfsprekend is als voorheen. Besef, en dus ook meer waardering, zijn voor mij belangrijke onderdelen geweest in de afgelopen tijd. Er is altijd een oplossing en ik zie dat juist door samen te werken, de mogelijkheden oneindig zijn!

Propulsive

Het zijn bijzondere tijden, op z’n zachtst gezegd! Ik maak graag de vergelijking met een rollercoaster: hoge pieken en diepe dalen, soms heel letterlijk! En dat maakt het zo bijzonder om juist nu nieuwe mensen te ontmoeten, verhalen te delen en spontaan samenwerkingen aan te gaan die we eerder niet voor mogelijk hielden. Dat maakt me trots, want het betekent dat we elkaar zien en helpen.

Door met ons het hoogste punt van de tweede woontoren van Yselmonde te vieren heeft Mateboer B.V. een waanzinnig unieke beleving gecreëerd tussen vastgoed, kunst en cultuur en hun belangstellenden. En het resultaat mag er zijn! Precies dit houdt me gemotiveerd om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan en daarvoor wil ik Mateboer B.V. hartelijk bedanken!

Meer weten over dit project? Ga dan naar https://yselmonde.nl/