In samenwerking met OFW mochten wij werkzaamheden aan ‘Het Erf’ in Biddinghuizen uitvoeren. De uitdaging van dit project zat niet in het aantal woningen, maar in de snelheid van het project. Voor het gehele project was namelijk 6 weken de tijd: van opbouw van het ketenpark tot de 2e handtekening van alle bewoners.

Binnen deze 6 weken zijn de daken van buitenaf vervangen en zijn de dakramen vervangen, afgetimmerd en geïsoleerd. De nokophogingen van de hoekwoningen zijn daarnaast voorzien van vernieuwd rabat en ook de goten en hemelwaterafvoer zijn vervangen. Dankzij het halen van de planning, zaten de bewoners er met kerst weer rustig bij. Daarnaast hebben we in deze periode ook wat extra meerwerk gedaan. Het enkelglas op de benedenverdieping werd vervangen en daarnaast timmerden we de unimounts aan de binnenzijde van de woning af.

Inmiddels zijn alle handtekeningen binnen en is het project geëvalueerd. We mogen trots terugkijken op dit mooie project, want we haalden twee prachtige eindcijfers! Uit de evaluatie met de opdrachtgever kwam een 8,4 als eindcijfer en de tevreden bewoners beloonden ons met maar liefst een 8,8 als eindcijfer in de bewonersenquête.

We kijken terug op een vliegensvlug en uitdagend, maar mooi project!