Op zoek naar een plek om te kunnen leren en ontwikkelen? Je bent welkom bij Mateboer!

Je kunt bij ons stagelopen, werken-leren, afstuderen en zelfs een bijbaan is bij ons mogelijk. Dit kan binnen onze drie verschillende werkvelden; bouw, milieutechniek en projectontwikkeling, maar natuurlijk ook alle overige afdelingen zoals finance, administratie, HR, receptie en organisatieadvies. We nemen je mee in het vakgebied, maar je krijgt uiteraard ook alle ruimte voor jouw onderzoeken en opdrachten vanuit school indien nodig. Daarnaast mag je rekenen op een passende (stage)vergoeding.

Je kunt ook bij Mateboer terecht voor een snuffelstage. Onze collega’s geven je graag een kijkje in hun vakgebied.

Staat het werkveld of onderwerp waarin je stage wil lopen hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op! We kijken graag met je mee of een stage bij Mateboer toch mogelijk is. Bekijk en solliciteer op een van onze stagevacatures, vul het formulier onder aan de pagina in voor een open sollicitatie of neem contact op met onze stagecoördinator Hilde via stage@mateboer.nl of 038 – 331 50 20.

Nieuwsgierig naar wat collega’s vinden van werken bij Mateboer? Bekijk dan hun ervaringen!

Onze vacatures


Dit zijn wij!

Mateboer bestaat al bijna 90 jaar en is actief binnen de bouw, milieutechniek en projectontwikkeling. Binnen ons familiebedrijf staat plezier op de werkvloer op één! We zijn een betrouwbaar, hardwerkend en gezellig bedrijf. Het belangrijkste is niet wat we doen, maar hoe we het doen. Dat doen we met extra aandacht voor mens en omgeving.

Belangrijk is hierbij maatwerk en altijd op zoek gaan naar manieren om nóg beter te werken. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent met een frisse blik. Zo combineren we kennis en ervaring uit de praktijk en leren we van elkaar.

Open sollicitatie