Deze week zijn wij in samenwerking met Woonbedrijf ieder1 gestart met werkzaamheden aan 105 woningen in Deventer.

Bij dit project vullen we onder andere de spouwmuurisolatie aan, plaatsen we HR++-glas en zelfregulerende roosters en herstellen we het metsel- en voegwerk. Daarnaast gaan we ook op het dak aan de slag met het vervangen van de latten, het leggen van folie op de daken, het vervangen van de dakkapellen en het vernieuwen van de dakramen. Ook wordt de mechanische ventilatie in de woningen vervangen of geplaatst. Verder controleren we de kierdichting en vervangen we draaiende delen, zinken goten en de hemelwaterafvoeren. We voeren schilderwerk uit en indien nodig ook houtrotherstel. Bij een aantal woningen voeren we daarnaast ook nog eens diverse isolatiewerkzaamheden uit.

Kortom, een uitdagend project! Daar willen we met een goed begin mee starten en met de eerste opruimmiddag van afgelopen maandag is dat gelukt. Bewoners gooiden gratis hun oude spullen weg in de containers en hadden daarbij uiteraard hulp van onze collega’s. Dit harde werk werd dan ook beloond met een lekkere snack.

De komende weken zullen er nog 2 andere opruimdagen plaatsvinden in de wijk, die hopelijk net zo succesvol zijn. Wij kijken uit naar een mooi project, maar dat komt vast goed na deze start!