In samenwerking met Mercatus mogen wij nieuwbouw gaan realiseren op de Paardenmarkt in Emmeloord. De nieuwbouw bestaat uit 59 huurappartementen verdeeld over twee woongebouwen, het ontwerp is in samenwerking met Korfker Architecten tot stand gekomen. De uitvoer gebeurt in samenwerking met onze ketenpartner Hulst Flier Installateurs.

Momenteel is er op de Paardenmarkt nog een groot parkeerterrein te vinden, maar daar komt dus verandering in. Naar verwachting zal er half 2022 gestart worden met de bouw.

Van de 59 appartementen zullen er 15 aangepast worden aan en geschikt zijn voor Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL). Deze aanvullende dienst is in samenwerking met Fokus tot stand gekomen.

Mateboer Bouw kijkt uit naar een prettige samenwerking met Mercatus en een fijne bouw. Leuk om te vermelden is dat de Paardenmarkt in Emmeloord geen vreemd terrein is voor Mateboer. Onze milieutechniek heeft in een voorstadium al ondersteuning geboden op het gebied van grondonderzoek en stikstofberekening. Een echte teamprestatie dus!

Wil je alle ontwikkelingen van het Stadshart volgen? Neem eens een kijkje op https://gastvrijemmeloord.nl/ontwikkeling/